Kosár
0 Ft
Kaukázusi térség évezredek alatt kialakult kitűnő fűszerei; csirke, birka, bárány húsok ízesítésére ajánljuk. Az oldal alján találsz kapcsolódó blogbejegyzést, hogy mi hogyan használtuk fel :)
Hazánkban sejtszinten emlékszünk a kaukázusi ízvilágra. Még az arra portyázó magyarság ismerte meg ezeket a fűszereket és örökítették ránk. Természetesen az ott élők emlékeznek a legjobban ezekre. Vigyázz, enyhén csípős! Húson, esetleg zöldségen kívül más összetevőt nem igényel.
Az extra képekkel, illetve az alábbi videóinkkal próbálunk némi ihletet adni, mire tudod hasznosítani :)
Összetétel: | parajdi só, fokhagyma granulátum, csemege fűszerpaprika, római kömény, cayenne bors, currypor*, fekete bors, szegfűbors, fahéj, görögszénamag |
---|---|
Allergén: | Mustármag. Zellert, mustármagot, szerecsendiót és fahéjat felhasználó üzemben készült. |
Tárolás: | Fénytől védett száraz, hűvös helyen. |