Kosár
0 Ft
Egyre népszerűbbek a török ételek. Az oldal alján találsz kapcsolódó blogbejegyzést, hogy mi hogyan használtuk fel :)
A török konyha sokak kedvence, Európa - Ázsia kapuja, és igazi fúziós gasztronómiát alakított ki. Persze mi is érintettek vagyunk, mert 150 éves vendégeskedésük sokunk génjeibe beivódott. Húson, esetleg zöldségen kívül más összetevőt nem igényel. Csirkéből, marhából, birkából készülő kebabok, köfték, dolma izesítésére is használhatjuk.
Az extra képekkel, illetve alábbi videóinkkal próbálunk némi ihletet adni, mire tudod hasznosítani :)
https://www.tiktok.com/@izvadasztiktok/video/7287153005890243872
https://www.tiktok.com/@izvadasztiktok/video/7263069579562192161
https://www.tiktok.com/@izvadasztiktok/video/7313559525636721952
Összetétel: | parajdi só, fokhagyma granulátum, sumac, csemege fűszerpaprika, kakukkfű, római kömény, fűszerkömény, fekete bors, borsmenta, fahéj, görögszénamag, petrezselyem, zsálya |
---|---|
Allergén: | Zellert, mustármagot, szerecsendiót és fahéjat felhasználó üzemben készült. |
Tárolás: | Fénytől védett száraz, hűvös helyen. |