GYIK

Gyakori kérdések

Megrendelés leadásától számított 1 héten belül házhoz szállítjuk a termékeket.

Minden termék a budapesti telephely üzemében készül. Ebből adódóan minden általunk készített termék hazai gyártmány. 

Számos előnye van annak, ha valaki fűszerkeverékeket rendel az ételkészítéshez:

Íz és aroma: A fűszerkeverékek különböző összetevők kombinációjából állnak, így nagyobb íz- és aromagazdagságot biztosítanak, mint az egyes fűszerek külön-külön.

Könnyű használat: A fűszerkeverékek már előre elkészítve érkeznek, így nem kell külön-külön összekeverni a fűszereket.

Időmegtakarítás: Az előre elkészített fűszerkeverékek segítenek időt takarítani, hiszen nem kell külön-külön mérni és összekeverni a fűszereket.

Egységes ízvilág: A fűszerkeverékek egyensúlyban tartják az összetevők arányát, így garantálják az egységes ízvilágot, és elkerülhető a túlzottan domináns ízek kialakulása.

Különleges ízvilág: A fűszerkeverékek különböző ízvilágot képviselnek, így lehetőséget biztosítanak az ételkészítőknek, hogy különleges, egyedi ízeket hozzanak létre az ételekben.

Táplálkozási igényekhez való alkalmazkodás: A fűszerkeverékek különböző táplálkozási igényeknek megfelelően elkészíthetők, így lehetőség van a vegán vagy akár a Reg-Enor étrendnek megfelelő fűszerkeverékek használatára is.


 

Jelenleg online kártyás fizetés a Barion felületén (nem szükséges Barion regisztráció hozzá), előreutalás, illetve utánvét érhető el.

Miután átadtuk a futárnak a terméket, kapsz erről levelet, és onnantól a szállító oldalán tudod nyomon követni a termékedet.

Az oldal alján található e-mail cím, illetve telefonszám felkeresésével.

zsfuszer@gmail.com

+36/70-548-7526

Termékeinkre 1-1,5 év eltarthatóságot vállalunk; hűvös, száraz helyen tárolva.

A termékeket aromatartó és fényvisszaverő tasakokba csomagoljuk.

Igen, minden fűszersóban csökkentett, ~33% sótartalom van, bátran használhatja mindenki.

Termékeink jók az összes húshoz, halhoz, zöldséghez; tehát igen, vegánok és REG-ENOR felhasználók is bátran használhatják.

Pillanat...

Kosár