Toszkán fűszerkeverék
A magyar után a legkedveltebb konyhánk az olasz. Mivel ők a toszkán régiót tartják a legjobbnak, ezért készítettük ezt a keveréket. Az oldal alján találsz kapcsolódó blogbejegyzést, hogy mi hogyan használtuk fel :)
Kiszerelés:
Részletes leírás
Az olasz konyha legmeghatározóbb régiója a Toszkán. Ízesítésben összeköti az északi és déli gasztronómiát. Felmérések szerint hazánkban a legnépszerűbb konyha az olasz. Ezért zöldségek, halak, egyéb húsok legsokoldalúbb keveréke. Csirkéből, borjúból és tenger gyümölcseiből készült ételek, rizottók, húsos tészták, raguk ízesítője is lehet.
Az extra képekkel, illetve alábbi videóinkkal próbálunk némi ihletet adni, mire tudod hasznosítani :)
https://www.tiktok.com/@izvadasztiktok/video/7307644793041997088
https://www.tiktok.com/@izvadasztiktok/video/7261959083555671329
https://www.tiktok.com/@izvadasztiktok/video/7255240079864597787
https://www.tiktok.com/@izvadasztiktok/video/7251196465383591195
Összetétel: | parajdi só, bazsalikom, fokhagyma granulátum, majoranna, oregánó, borsikafű, fekete bors, csemege paprika, kakukkfű, zsálya, rozmaring |
---|---|
Allergén: | Zellert, mustármagot, szerecsendiót és fahéjat felhasználó üzemben készült. |
Tárolás: | Fénytől védett száraz, hűvös helyen. |