Kosár
0 Ft
Kellemesen pikáns savanykás ételeink egyik alapja a vadas. Legtöbben vadhúsból, nyúlhúsból és marhahúsból készítik. Az oldal alján találsz kapcsolódó blogbejegyzést, hogy mi hogyan használtuk fel :)
Régi kedvelt ételünk a vadas, készülhet tényleges vadakból, esetleg nyúlból, de sokan szeretik marha és pulyka húsból is. Fontos, hogy az ízesítéshez más fűszert már nem kell használni, de a sárgarépát ne sajnáljuk belőle. Az előzetes fűszerkeverékes ecetes pácolás nagyon sokat javít a hús ízén és csökkentheti a főzési időt.
Az extra képekkel, illetve alábbi videónkkal próbálunk némi ihletet adni, mire tudod hasznosítani :)
https://www.tiktok.com/@izvadasztiktok/video/7257862491676429595
Összetétel: | parajdi só, szárított zöldségkeverék, mustármag*, vöröshagyma granulátum, burgonyakeményítő, fokhagyma granulátum, citromhéj, borókabogyó, fekete bors, babérlevél |
---|---|
Allergén: | Mustármag. Zellert, mustármagot, szerecsendiót és fahéjat felhasználó üzemben készült. |
Tárolás: | Fénytől védett száraz, hűvös helyen. |