Kosár
0 Ft
Régen nagyon kedvelt leves ismét népszerű lesz ettől a keveréktől. Az oldal alján találsz kapcsolódó blogbejegyzést, hogy mi hogyan használtuk fel :)
A kelkáposzta, a burgonya legjellemzőbb fűszere. Összetevői kitűnő ízesítés mellett segítik az emésztést. Használata azokkal is megszeretteti, akik esetleg eddig nem kedvelték ezeket az ételeket. Húson, esetleg zöldségen kívül más összetevőt nem igényel. Tejfölös káposzták, kelbimbók különleges ízesítésére is használhatod. Elkészítéséhez adunk egy ötletet:
Összetétel: | parajdi só, csemege fűszerpaprika, fokhagyma granulátum, majoranna, fekete bors, koriander, római kömény, rozmaring, szerecsendió* |
---|---|
Allergén: | Szerecsendió. Zellert, mustármagot, szerecsendiót és fahéjat felhasználó üzemben készült. |
Tárolás: | Fénytől védett száraz, hűvös helyen. |